Tipy, články, rekvalifikace

icon Sodexo Benefity: Se stravenkami se chodí na oběd častěji

Příspěvek na stravování je vůbec nejčastějším benefitem, který zaměstnanci v práci dostávají. Vedou mezi nimi stravenky (více než 30 %) – v digitální (19 %) i papírové formě (necelých 13 %). Na druhé pozici je závodní stravování, které má k dispozici téměř 28 % zaměstnanců. A následuje stravovací…

Aneta Martišková, Edenred

icon Letní bilance volnočasových benefitů: Za hrady a zámky Češi letos utratili osmkrát více

Popularita volnočasových benefitů v letních měsících vytrvale rostla. Podle…

Eva Rakárová, ACE Consulting

icon Průzkumy ukazují, že stále neumíme oceňovat. Tady je pár tipů, jak na to.

Zkuste se teď zastavit a poctivě si odpovědět, do jaké míry souhlasíte s …

Zprava: Petr J. Kadidlo, zleva: Lenka Vacková, jednatelé ELA

icon Petr J. Kadidlo, ELA: Pokud má zaměstnanec osobní problémy, odnáší to celá firma

ELA (Employer Life Assistant) je asistenční ekosystém postavený na principu…

Lenka Kružíková a Michal Kankrlík

icon Lenka Kružíková, innogy: Implementace personálního systému může být náročná, ale vyplatí se

Energetická společnost innogy Česká republika měla vlastní HR systém…

icon Jak v pěti krocích vytvořit pracovní prostředí, které podporuje duševní zdraví pracovníků

Vyvážení osobního a pracovního života, psychická pohoda na pracovišti a…

Marie Rajdlová

icon Marie Rajdlová: Vzdělávání je v dnešní době klíčové, všichni musíme držet krok

Strategické řízení lidských zdrojů a administrativy je hlavní role Marie…

Výpis 131143 z celkem 4075